American Dent

Persoană de contact: American Dent
Adresă (detalii stradă): Brasov
Oraş: Brasov
Ţară: Romania
Telefon: 0742284501
Fax: 0742284501

Sănătatea orală înseamnă mai mult decât a avea un zâmbet frumos iar problemele dentare apar atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Pentru a vă menţine zâmbetul frumos şi a avea parte de o igienă orală corespunzătoare fiecare dintre noi are nevoie de un specialist pentru a ne ajuta pe acestă cale să ne păstrăm igiena dentară şi naturaleţea zâmbetului. American Dent promozează un stil de viaţă sănătos şi oferă cele mai bune soluţii pentru a vă menţine sănătatea dentară.

Înfiinţată în anul 2000, clinica American Dent vă pune la dispoziţie un sistem complet de servicii precum radiologie dentară, computer tomograf, radiologie panoramică, implantologie, ortodonţie, stomatologie generală, protetică, estetică dentară şi endodonţie.

Dispunem şi utilizăm cele mai performante echipamente stomatologice de ultimă generaţie ce vă vor asigura servicii de îngrijire dentară de înaltă calitate şi un sprijin pe termen îndelungat pentru păstrarea sănătăţii dentare.

Întrucât pacienţii noştri sunt cei mai importanţi pentru noi, urmărim mereu să le oferim cele mai bune servicii în materie de igienă dentară. De aceea, la clinica American Dent veţi fi întâmpinat într-un ambient plăcut şi sigur în condiţii de confort, eleganţă şi siguranţă.

Comments powered by Disqus