Agora Import Export
COMPANIA AGORA IMPORT EXPORT SRL, din 1994 a inceput comercializarea si punerea in functiune a centralelor cu condensare OMNITECH STAR.
CeluHomeService
Frigotehnisti autorizati, oferim solutii pt reparatii frigidere, inlocuire termostat, placa electronica, inlocuire compresor frigorific, cu factura si garantie
Centrale Termice
Centrale Termice si Accesorii. Consultanta Tehnica Gratis. Garantie 3 Ani! Calitate Asigurata. 100% Cel Mai Mic Pret! Comanda Acum!
Cocos Laurentiu
Comercializeaza si ofera consultanta pentru sisteme de cosuri de fum ceramice (Eko. Effe), cosuri de fum inox (Agogos), centrale termice pe pellet si biomasa si accesorii pentru cosuri de fum.
Dan Lungu
Echipa de zugravi si meseriasi reparam si indreptam zidurile locuintei, montam parchet, electrica, facem totul ca nou.
dinastia grup
expertul tau in executarea de instalatii sanitare,termice,electrice,solare,fotovoltaice
Expert instal Group srl
Magazin online care comercializeaza centrale pe lemne, centrale electrice si centrale pe gaz, ups pentru centrale termice, pompe recirculare.
IVP
Arzatoarele se monteaza pe cazane de incalzire. Exista arzatoare functionand cu gaze (gaz metan, sau GPL), cu combustibil lichid (motorina, CLU, pacura) si arzatoare mixte gaze/motorina. Arzatoarele se monteaza pe flansa cazanului din fonta sau otel.
IVP
Magazin online de Instalatii, Centrale termice germane, centrale pe lemne, stabilizatoare tensiune, centrale termice de apartament, instalatii Solare, Filtre Apa, dedurizator, pompe circulatie, aer conditionat, boilere. Punere in functiune, service si consiliere in domeniul centralelor termice, instalatiilor.
IVP INSTALATII
instructiuni, forum instalatii, director web firme instalatii, service centrale termice, articole, noutati despre instalatii, documentatii centrale termice, centrale termice Bosch, Buderus, Viessmann, Baxi, Beretta
« Start Previous 1 2 Next End »