Amenajari interioare
SC. Red Point Distributions SRL. va ofera lucrari de amenajari interioare si exterioare la preturi accesibile si calitate garantata. Serviciile noastre sunt :recompartimentari, zugraveli lavabile, montaj gresie, faianta si parchet, precum si instalatii termice si sanitare.
Cubodesign
Magazin online produse amenajari interioare. Obiecte sanitare: baterii baie, cazi baie, dusuri, cadite dus, cabine dus, lavoare, bideuri; mobilier baie, usi de interior, parchet, faianta, gresie, mozaic, rigole de dus, sifoane - CUBODESIGN.ro
Dan Lungu
Echipa de zugravi si meseriasi reparam si indreptam zidurile locuintei, montam parchet, electrica, facem totul ca nou.
e-carpet
La e-Carpet gasesti covoare si mochete din lana, moderne si covoare copii. Comanda covoare online, covoare ieftine.
Epardoseli
Alege parchet laminat din magazinul nostru online.
Gravura Computerizata
Firma specializata ofera gravura personalizata de inalta calitate pe diferite materiale( plastic, lemn, feroase si neferoase). Preturi dintre cele mai mici din Romania. 074727296
Gresie Angel
Angel Company din Timisoara comercializeaza gresie din import de calitate italiana. Noi vindem doar gresie, de orice tip, fie ca este de exterior sau de interior.
Impexcera Lux
S.C. IMPEXCERA LUX S.R.L. este importator de faianta si gresie portelanata, unic distribuitor in Romania a produselor Atem (Ucraina). Pentru casa dumneavoastra oferim produse si servicii de calitate, preturile fiind unele dintre cele mai competitive de pe piata.
Italservice Import Export SRL
Italservice isi propune sa promoveze produse ceramice de cea mai buna calitate, fiind inn contact cu cele mai noi tendinte din domeniu. Produsele Italservice, marca Made in Italy, sunt recunoscute pentru calitatea deosebita si atentia acordata detaliilor.
Montaj faianta Bucuresti
SC. Exigent House va ofera servicii de placari faianta si gresie in Bucuresti si zonele limitrofe. Toate lucrarile executate sunt de calitate si beneficiaza de garantie. Executam orice design demontaj faianta si gresie, mozaic si piatra naturala.
« Start Previous 1 2 Next End »