Accesorii baie
Magazinul nostru va ofera baterii sanitare de baie pentru bideu si nu numai. Suntem un magazin online specializat in baterii de bideu, de o calitate foarte buna si la preturi pentru toate buzunarele.
Accesorii baie si dus
Oferim gama completa de accesorii de baie si de dus pentru o baie perfect amenajata.Oferim diverse modele de inele prosop,perii wc,suporturi de baie.
Amenajare casa sanitare
Oferte baterii baie de lavoar cada dus si bideu.Preturi la baterii de baie produse de Grohe,HansGrohe,Kludi.Vindem baterii sa dus,cada si bideu baie.
Amenajari interioare
SC. Red Point Distributions SRL. va ofera lucrari de amenajari interioare si exterioare la preturi accesibile si calitate garantata. Serviciile noastre sunt :recompartimentari, zugraveli lavabile, montaj gresie, faianta si parchet, precum si instalatii termice si sanitare.
Ancor design
Solutii complete in instalatii!Prin serviciile noastre de executie, proiectare si mentenanta instalatii termice, sanitare si ventilare dorim sa creem parteneriate de succes, astfel incat interesele clientilor sunt puse in prim plan.
aprocons
Certificatul energetic atesta cat de eficienta este sau nu o cladire in consumul resurselor – combustibil, energie electrica, energie termica – pentru a oferi conditiile optime de functionare.
Articole baie
Depozit sanitare. Vindem din depozitul nostru din stoc sau la comanda obiecte sanitare sau baterii sanitare. Gresie, faianta China, Italia, Portugalia.
Baterii baie
Vase de wc,vas bideu sau de lavoar de calitate. Preturi avantajoase si modele diferite la obiecte sanitare de lux. Sanitare de lux la promotie.
Baterii baie termostatate
Baterii sanitare de cada pentru baie.Bateriile baie de cada au set de dus, se monteaza pe perete sau pe cada. Oferte pret la baterii baie cada si dus.
Baterii bucatarie
Baterii pentru bucataria ta.Preturi la diversele modele de baterii bucatarie.Fii un bucatar desavarsit cu bateriile de bucatarie de la Grohe,HansGrohe sau Kludi.
« Start Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next End »