Bauart Design SRL
Firma Bauart Design executa amenajari interioare si renovari in apartamente si case. Materialele folosite sunt de calitate superioara.
Beton Deco Art
Microciment microbeton potrivit pentru pardoseli decorative cu pereti cu efect beton aparent.
Birou de arhitectura Greta Pacurici
proiecte profesionale Birou de arhitectura Greta Pacurici
Birou de Arhitectura Hope Project
Hope Project este un birou de arhitectura din Bucuresti ce va ofera intreaga gama de servicii necesare proiectului casei dumneavoastra: proiectare, avizare si consultanta. Echipa noastra de arhitecti si ingineri a adunat un portofoliu bogat in cei peste 10 ani de experienta in realizarea de proiecte case.
CASANEO CONSTRUCT
Prezentare in cuvinte si imagini a tehnologiei de constructie a caselor cu structura de lemn, in diverse variante, la cheie sau la rosu - detalii si informatii.
Casaneo Construct Constructii case lemn si zidarie ieftine
Construieste-ti cu noi, case ieftine, cu structura din lemn, case tip americane, din lemn si OSB, case de zidarie
CaseBineFAcute
Peste 10000 de Proiecte de Case din care pute?i alege. De la case mici ?i ieftine, la vile de lux. Aici ve?i gasi proiecte de case parter, cu mansarda sau etaj.
Constructii Case Trainice
Suntem o companie omogenă, cu experienţă, formată din cel care vă desenează visele arhitectul,cei care le dau naştere si participă la dezvoltarea acestora,inginer-structurist,dulgheri,fierari-betonişti,zidari,electricieni,instalatori,zugravi-finisatori,manipulanți și tatăl lor adoptiv dirigintele de șantier.
construim din metal
executam lucrari din metal, porti si garduri din metal de orice dimensiune si forme, hale industriale, usi de garaj, confectii metalice si acoperisuri.
cosmibor
Firma constructii Iasi, amenajari interioare, constructii case, avem materiale contructii Iasi, proiecte case Iasi
« Start Previous 1 2 3 Next End »