Beton amprentat
Tehnologie noua in Romania la preturi competitive: beton amprentat, piatra spalata, beton elicopterizat, pardoseli decorative.
Beton Deco Art
Microciment microbeton potrivit pentru pardoseli decorative cu pereti cu efect beton aparent.
Constructii case
Echipa cu experienta executa la preturi convenabile case la rosu, fundatii si structuri metalice de calitate. Executam lucrari de termoizolare fatade in Bucuresti. Avem preturi avantajoase la zidarii case, armaturi din fier-beton si oferim garantie la lucrarile efectuate.
Cratis Construct
Cratis Construct,compania de constructii pe care ar trebui sa o alegi pentru proiectele tale, daca doresti calitate,punctualitate si corectitudine.Executam lucrari in Bucuresti si judetul Ilfov.
DUNA STEEL COMPANY
Proiectare si Constructie Hale Metalice si Structuri Metalice - Duna-steel.ro
Firma de Paza
Firma noastra este formata dintr-o echipa cu foarte multa experienta,si va ofera constructii de calitate la cele mai bune preturi Din Serviciile noastre de inalta calitate si la preturi avantajoase
Firma Smart Contractor executa tencuieli
Firma Smart Contractor executa tencuieli aplicate mecaniz pe baza de ipat, pe baza de ipsos si ciment cu personal calificat in lucrari de constructii. Tencuielile pe baza de ipsos necesita numai un singur strat de glet iar cele pe baza de ciment necesita cel putin doaua straturi de glet.
Lucrari de constructi
Firma noastra este formata dintr-o echipa cu foarte multa experienta,si va ofera constructii de calitate la cele mai bune preturi Din Serviciile noastre de inalta calitate si la preturi avantajoase
Microciment Microverlay
Microcimentul este solutia perfecta pentru renovarea unei bai, deoarece nu necesita demontare, se aplica direct peste gresie si faianta si astfel nu creeaza praf de constructie.
Pompa beton
Inchiriem pompa beton stationara oriunde in tara, la orice ora. Rugam seriozitate. Inchiriem pompa beton stationara oriunde in tara, la orice ora. Rugam seriozitate.
« Start Previous 1 2 Next End »