Cratis Construct
Cratis Construct,compania de constructii pe care ar trebui sa o alegi pentru proiectele tale, daca doresti calitate,punctualitate si corectitudine.Executam lucrari in Bucuresti si judetul Ilfov.
dinastia grup
expertul tau in executarea de instalatii sanitare,termice,electrice,solare,fotovoltaice
ECO VERA Systems
Firma noastra comercializeaza si se ocupa de instalarea sistemelor de epurare. Comercializam fose septice ecologice, statii de epurare, rezervoare de apa si va asteptam cu promotii zilnice.
Foxyplast Impex SRL
Firma noastra este specializata de 15 ani in proiectarea, vanzarea, montajul si intretinerea sistemelor de alimentare cu apa si incalzire atat cu radiatoare dar mai ales de incalzire in pardoseala. Lucram cu sistemele celor mai mari companii la nivel mondial - UPONOR iar garantia de 10 ani la lucrarile executate de noi vorbeste de la sine despre calitatea produselor noastre.
SC RADIFAN SRL
Societatea noastra executa foraje pentru apa de medie si mare adancime, piloti forati , foraje geotermale. Utilajele noastre de foraj ne permit executarea de foraje in roca
Tehnomobconstruct - Constructii case la cheie
Santem o Companie de Constructii cu experienta de peste 20 de ani. Executam atat case la cheie cat si case la gri sau la rosu. Pot fi case mici, case medii sau case mari. Profitati de consultanta gratuita oferita de specialistii nostri.