Cochiltech
Compania Cochiltech din Timisoara se doreste un partener de incredere in domeniul termoizolatiilor, pentru toate firmele din Romania care au ca domeniul de activitate comercializarea si montarea sistemelor termoizolante. Principalale sale produse sunt cochiliile de vata minerala si placile de vata minerala bazaltica, plus accesoriile necesare montajului acestora. Cochiltech, cu sediul in Timisoara, impreuna cu brandul Bandatech - lider pe piata produselor de izolatii - reprezinta solutia perfecta in domeniul sistemelor de termoizolatii.
Cratis Construct
Cratis Construct,compania de constructii pe care ar trebui sa o alegi pentru proiectele tale, daca doresti calitate,punctualitate si corectitudine.Executam lucrari in Bucuresti si judetul Ilfov.
Hidroplasto
Hidroplasto va ofera accesorii pentru cofrag ,distantieri , inaltatori , profile etansare , cordon expandabil , profile dilatatie , aparate reazem , rosturi dilatatie , suporti elastomerici armati si nearmati , profile pvc , ferestre si usi din pvc.
Hidroplasto
Hidroplasto va ofera accesorii pentru cofrag ,distantieri, inaltatori, profile etansare, cordon expandabil, profile dilatatie, aparate reazem, rosturi dilatatie, suporti elastomerici armati si nearmati , profile pvc, ferestre si usi din pvc.
Hidroplasto
Our company offers waterproofing systems, waterstops, joint systems, bridge bearings and expansion joint for bridges. We also offer neoprene and we produce Grind elastic and hart from Pvc. We are one of the biggest export company for windows and doors.
Hidroplasto
Aparate reazem din neopren sunt elemente care asigura transmiterea solicitarilor de orice natura de la suprastructura la infrastructura.
Hidrosistem
Hidrosistem va poate oferi garantia ca utilizeaza materiale si accesorii provenite de la furnizori de prestigiu in domeniu, recunoscuti pentru calitatea produselor oferite. Serviciile noastre nu se opresc aici: oferim consultanta in domeniul executiei lucrarilor de tipul celor oferite de Hidrosistem, strijinind clientii cu recomandari si solutii tehnice in privinta metodelor de aplicare si a materialelor optime pentru fiecare caz.
Izolatia Termopol
Izolare cu spuma poliuretanica si poliuree
Milucon
Obiectul de activitate al ontreprinderii MILUCON este axat pe realizarea lucrarilor complexe de hidroizolatii necesare unei calitative impermeabilizari a constructiilor subterane si de suprafata.
SC ALL PROMPT INVEST CONSTRUCT SRL
Prompt Construct are ca domeniu de activitate lucrarile de constructii,hidroizolatii,hidroizolatii terase circulabile si necirculabile,termoizolatii,izolatii,amenajari interioare si exterioare,reabilitari termice,tencuieli placari cu gresie si faianta, lucrari executate la standarde europene de constructie,la preturi negociabile si accesibile.
« Start Previous 1 2 Next End »