A&A EvoConstruct
Cu profesionalism, implicare si la preturi competitive, echipa noastra ofera servicii complete de proiectare computerizata, cosultanta, verificari, expertize, consolidari, executie, promovare si chiar finantare pentru proiecte de constructii civile, industriale, agricole, drumuri si poduri.
ACP - Air Conitionioning Products
Producator din Romania de echipamente si accesorii pentru sistemele de ventilatie si climatizare la dimensiuni standard si custom.
Amenajari interioare
Firma Red Point Distributions SRL. va ofera servicii de amenajari interioare si exterioare la preturi accesibile si calitate garantata. Serviciile noastre sunt : zugraveli lavabile, montaj gresie, faianta si parchet, precum si instalatii termice si sanitare.
Asentedil Constructii
Asentedil firma de constructii civile industriale Brasov. Va sta la dispozitie cu servicii in domeniul constructiilor civile si industriale in orasul Brasov.
Aurel instal construct
Solutia completa in epurarea apei si tratarea ei. Statii de epurare apa uzata din otel si inox de la 1 la 3000 mc/zi.
Aurel instal construct
Solutia completa in epurarea apei si tratarea ei. Statii de epurare apa uzata din otel si inox de la 1 la 3000 mc/zi.
Automatizari Trading
Evacuare fum - trape de fum, solutii de ventilatie - trape de ventilatie si verticale ,luminatoare din policarbonat, detectie si avertizare incendii - solutii complete de la Automatizari Trading Piatra Neamt.
Bioepurare
Producator de fose septice cu reprezentante in Transilvania, Muntenia, Moldova, Bucovina, Dobrogea.
Building Facility
Ancor Design este o firma preocupata de realizarea lucrarilor de calitate in domeniul de proiectare a instalatiilor pentru constructii.
Chorus
CHORUS - magazin online materiale electrice. Echipamente(corpuri iluminat, instalatii electrice, cabluri, motoare electrice, aparate, transformatoare, generatoare curent, becuri, lampi, sigurante). Producatori: Schneider, Eaton, Legrand, Elmark, Elba.
« Start Previous 1 2 3 4 5 Next End »