Asentedil Constructii
Asentedil firma de constructii civile industriale Brasov. Va sta la dispozitie cu servicii in domeniul constructiilor civile si industriale in orasul Brasov.
Auditor energetic
Urmeaza sa-ti construiesti o locuinta noua si doresti ca toata actiunea sa fie una perfect legala? Normele aflate in vigoare va obliga sa obtineti un certificat energetic, structura locuinta voastre sau zona in care doriti sa construiti impunandu-va anumite restrictii de mediu. Incercati sa obtineti avizele alaturi de noi, specialistii nostri garantandu-va consultanta deplina in parcurgerea tuturor etapelor.
BESTPROIECT
Case ieftine. Case americane. Planuri case lemn. Proiecte case, planuri vile lux, planuri pensiuni. Proiecte case mici, proiecte case moderne, proiecte case lemn, proiecte pensiuni, proiecte case de lux. Constructii case ieftine. Constructii case din lemn.
CASANEO CONSTRUCT
Prezentare in cuvinte si imagini a tehnologiei de constructie a caselor cu structura de lemn, in diverse variante, la cheie sau la rosu - detalii si informatii.
Constructii Case Mogosoaia
A venit vremea sa ai propria casa? Echipa Casa de la Dan iti sta la dispozitie cu orice informatie legata de constructii de locuinte.
Corciu & Asociatii - Cabinet Avocatura Bucuresti
Cabinet de Avocatura in Bucuresti. Corciu si Asociatii. Consultanta juridica pentru imobiliare si constructii, drept comercial, energie si resurse naturale, sectorul financiar-bancar, fuziuni si achizitii, proprietate intelectuala, asigurari, litigii, arbitraje, revendicari, insolventa, negocieri. O viziune practica in avocatura. CorciuLawFirm.com
Esenta energei
Esenta energiei este o firma ce ofera pentru casa ta diferite servicii. Incalzire cu sobe de teracota electrice sau solare. Iluminat curte cu diferite modele si design diferit pentru lampi.
Latin Residence
Descriere: Apartamente cu 2 si 3 camere in Cartierul Latin Residence situat in Prelungirea Ghencea la preturi promotionale.Nou! Cartierul Ciresar va pune la dispozitie garsoniere si apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere in blocuri noi finalizate in 2014.Blocurile sunt realizate din beton armat si caramida, construite cu materiale de cea mai buna calitate, izolate termic cu polistiren de 100 mm. .Pentru a cere mai multe detalii sau a viziona apartamentele si garsonierele va rugam sa contacti biroul dezvoltatorului la numarul de telefon: 0767 472 450 persoana de contact fiind domnul Cristian Popa.
meerceea
Planuri,Schite,Proiecte,Modele Ce Pot Veni Cu Idei Pentru Cei Care Doresc Sa Isi Construiasca
Mistric Remus Intreprindere Individuala
Executam lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente si terenuri intravilan si extravilan. Executam lucrari topografice (planuri si ridicari topografice; trasari constructii, cote, limite de proprietate, etc.).
« Start Previous 1 2 Next End »