Accesis Training
Accesis lucreaza cu profesori care au acumulat competentele necesare pentru a sustine cursurile de dezvoltare limba straina.
Adminpedia
Adminpedia este o companie privata de formare profesionala continua pentru administratia publica din Romania.
Alexe Dumitru
Investeste in tine si pregateste-te pentru o lume neprevazuta! Educatia continua, educatia non-formala te pregateste sa iti traiesti viata pe care o visezi!
Aprendis
Aprendis este un centru de formare profesională recunoscut de Ministerul muncii și Ministerul Educației din România care defășoară urmatoarele programe de formare profesionala: Curs Inspector resurse umane Curs Formator Curs Contabil Curs Inspector SSM Curs Cadru tehnic PSI Curs engleza Curs germana
Asociatia pentru Initiativa si Dezvolare Continua
Va asteptam la urmatoarele cursuri: Curs de formare de formator, Curs administrator imobile (administrator de asociatie de locatari), Curs manager proiect, Lucrator social, Asistent Personal al Persoanei cu Handicap Grav, Ingrijitor batrani la domiciliu
Beauty and Color
Scoala Beauty&Color ofera o perspectiva contemporana si inovatoare asupra educatiei in machiajul profesional, perfect sincronizata cu trendurile internationale in domeniu.
Beauty and Color
Scoala Beauty&Color ofera o perspectiva contemporana si inovatoare asupra educatiei in machiajul profesional, perfect sincronizata cu trendurile internationale in domeniu.
Brightway
Brightway organizeaza cursuri de dezvoltare personala in Bucuresti, Iasi, Bacau, Sinaia, care care va maximizeaza echilibrul din viata personala.
Bulat Manasse
Invata germana online cu ajutorul acestor cursuri gratuite cu suport audio. Site-ul include 33 de dialoguri, abecedar, 19 lectii incepatori, ghid gramatical
Cezar Pietreanu
Firma acreditata Total School creeaza curs asistent manager, manager resurse umane, web design, formator, operator calculator, ssm, inspector protectia muncii, inspector resurse umane, contabilitate, securitate si sanantate in munca, formare profesionala.
« Start Previous 1 2 3 4 5 Next End »