2 Work Labour Solutions
2Work Labour Solutions va oferaƒ asistentaƒ pentru intreaga gamaƒ de servicii de resurse umane.Recrutare: Caƒutaƒm s™i atragem oamenii potrivit›i; Leasing de personal: IŽmpreunaƒ gaƒsim solut›ia pentru angajare; Payroll: Expertizaƒ s™i solutii software personalizate.
Aeronautica
Proiectul MĂSURI ACTIVE DE OCUPARE ÎN SECTORUL AERONAUTIC PRIN FORMARE PROFESIONALĂ INOVATIVĂ (AEROTRAINING)POSDRU/125/5.1/S/129302
Afrasani Neculai
Caut frizer cu experienta de minim 5 ani lucrati in frizerie. Limba engleza cel putin nivel mediu pentru a lucra in Irlanda. Salariu de minim 1500 euro lunar
Anahita Studio
Nume Firma: Anahita Studio Tel: 0731358465 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Adresa: Piata Victoriei, Sector 1, Bucuresti, Romania Cod Postal: 011791 SITE: Site: http://www.anahitastudio.ro
Angajari paza
Acest site este destinat tuturor firmelor de paza si agentilor de paza, atat angajatorilor cat si celor care vor sa se angajeze.
Annabella
Aici ii acordam clientului si nevoilor sale o importanta deosebita si facem o prioritate din a ne aproviziona cu cele mai proaspete produse din propriile sere Raureni.
Camin batrani CASA CORNETU
Beneficiati de 10% reducere pentru prima luna!!! Niciodata nu va veti simti singuri, abandonati, ignorati. Rezidentii nostri sunt bine ingrijiti si isi traiesc vietile in mod independent. Fiecare dormitor este primitor, curat si intim iar personalul nostru este mereu la dispozitia lor. Obiectivul nostru este satisfactia clientilor. Scopul nostru este de a oferi rezidentilor aflati in grija noastra demnitatea, independenta, intimitatea si respectul cu care au fost obisnuiti.
CarieraNoua
Platforma de recrutare CarieraNoua ofera solutii si instrumente de recrutare pentru angajatori si candidati.
Catering Crew Group
Cateringcrewgroup este un portal de locuri de muncă, care oferă servicii de selecție a echipajului și de gestionare online pentru industria de catering si companiilor interesate.
Cont Expert Economic SRL
Site-ul va ofera oportunitatea de inregistrare la Oriflame, fie ca reprezentant, fie ca si Client Direct. Reduceri, cadouri la inregistrare, inscriere gratuita!
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »