Cursuri copii
Portalul cursuri sport copii este un director de cluburi sportive. Aici veti gasiti cluburi sportive care ofera cursuri pentru copii, tabere si echipament sportiv. Cursuri de dans, cursuri inot, scoli de dans, tir cu arcul...
Doctor Luca
Centrul Medical Doctor Luca furnizează servicii de medicină curativă și preventivă: ambulatoriu de specialitate, laborator clinic de analize medicale, imagistică medicală și alte activități conexe actului medical.
Magazinul de suplimente nutritive pentru sportivi
.Va oferim o gama diversificata de suplimente pentru slabire,cresterea in masa,definire,tonifiere si pentru o viata mult mai sanatoasa.
Mr Ginseng
Rădăcina de ginseng este un puternic tonic general şi revitalizant. Amplifică vitalitatea şi creşte capacitatea de efort fizic şi intelectual, combate stresul. Stimulează apetitul sexual atât la bărbaţi cât şi la femei.
organicplant
Motto-ul nostru este: “Natura mai aproape de tine - o şansă in plus pentru sănătatea ta!”
Panax Ginseng
Ginsengul, supranumit si Radacina Vietii, este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale in intreaga lume.
Produse pe baza de Aloe Vera de la Forever Living Products
Cea mai mare oportunitate din lume! Calitatea produselor noastre pe baza de Aloe Vera și simplitatea planului de afaceri Forever Living Products permit oricui să își îmbunătățească viața, sa fie sanatos, liber si bogat in afacerea ideala.
SALA FITNESS SECTOR 3
Incarca-te cu Oxigen! Vino la cea mai performanta sala de fitness din sectorul 3 in Vitan si alege cel mai avantajos abonament de fitness si bodybuilding!
Suplimente nutritive culturism si fitness
Suplimentele sunt necesare pentru o viata cat mai sanatoasa si pentru un echilibru perfect in alimentatie si dieta