anaszekely
Medierea reprezinta o modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate.
Avocat Anghel Nicolae Crisitian
Suntem o firma de avocatura care se concentreaza pe nevoile individuale ale fiecarui client. Ori de câte ori este posibil, vom face toate eforturile pentru a rezolva problemele prin soluționarea alternativa a litigiilor, negociere sau mediere. Cu toate acestea ințelegem de asemenea, ca unele cazuri sunt mai complexe decat altele si necesita experienta in avocatura.
Avocat Duhnea Dana Elena
Cabinetul de avocat “Duhnea Dana Elena” oferă asistență, consultanță și reprezentare juridică la cele mai înalte standarde, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, în cele mai variate domenii ale dreptului.
Avocat Gabriela Bejan
Cabinetul Individual de Avocat Bejan Gabriela a fost infiintat in anul 2010.
Avocat Piatra Neamt Amalia Vlad
Cabinetul de avocatura Amalia Vlad din Piatra Neamt ofera consultanta, asistenta si reprezentare juridica. Membra a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Baroul Neamt din anul 1995, activand ca avocat definitiv in aceasta profesie de la 1.01.1998.
Avocat Ploiesti Ioana Pasniciuc
În relaţiile cu clienţii noştri, principiile pe care ne bazăm sunt seriozitatea, promptitudinea, corectitudinea, sinceritatea, loialitatea şi confidenţialitatea. Ne dorim să construim şi să consolidăm o relaţie bazată pe încredere şi respect cu cei care apelează la serviciile noastre.
Avocat Romania - Pagina Avocatilor
Catalogul National al Avocatilor din Romania. Cel mai simplu mod de a gasi un Avocat in Romania. Director Web Deluxe cu promovare SEO de calitate - Pagina Avocatilor.
Birou avocati Timisoara - Musat & Partners
Birou avocati Timisoara. Transparenţa reprezintă pentru noi onestitatea pe care o oferim în relaţia cu clienţii şi care ne diferenţiază şi sporeşte valoarea echipei noastre.
Birou mediator Vasile Carnu
Biroul de mediator Vasile Carnu din Piatra Neamt ofera servicii de mediere ca mod de solutionare a conflictului.
Birouri de avocati
Birourideavocati.ro indexeza birouri de avocatura si avocati din Romania pentru a usura legatura dintre potentialii clienti si acestia. Pentru orice problema de natura juridica nu ezitati sa apelati la unul din avocatii inscrisi pe siteul nostru.
« Start Previous 1 2 3 4 Next End »