Cabinet individual de psihologie Recatej Luminita Luana
Cabinet individual de psihologie Recatej Luminita Luana Bucuresti ofera urmatoarele tipuri de servicii: psihotarepie individuala, psihoterapie de grup, psihoterapie sistemica, familiala si de cuplu, tehnici de relaxare.
Cabinet psihanaliza Brasov
Cabinet psihoterapie psihanalitica in Brasov.
Cabinet psihologie Pitesti
Problemele de ordin psihologic nu mai reprezinta o problema pentru niciun pitestean. Cabinetul nostru particular situat in centru orasului Pitesti va ofera servicii complete, consultatii psihologie si psihoterapie individuala sau de cuplu.
Cabinet Psihoterapie - Crinela Turcu
Sunt CRINELA TURCU si iti pun la dispozitie experienta mea de peste 15 ani in domeniul psihoterapiei si psihologiei clinice.
Centru Psi
Dispunem de un cabinet psihologic particular, situat in centrul capitalei si va oferim servicii complete de psihologie si psihoterapie individuala sau de cuplu. Apelati la o echipa profesionista cu calificare si un portofoliu de clienti consistent.
Centrul Psihologic Iulia Pantazi
Centrul detine acreditarile necesare desfasurarii activitatilor de evaluare psihologica, recuperare si supervizare in psihologie clinica si psihoterapie cognitiv comportamentala
Doar Tu
Afla tot ce iti trebuie pentru dezvoltarea personala. Descopera cine esti, ce vrei si cum sa reusesti ca sa ajungi la viata pe care o doresti si o meriti.
Doctor Luca
Centrul Medical Doctor Luca furnizează servicii de medicină curativă și preventivă: ambulatoriu de specialitate, laborator clinic de analize medicale, imagistică medicală și alte activități conexe actului medical.
Nechita Dan cabinet individual de psihologie
Cabinet psihologic acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, unde puteti accesa servicii de consiliere psihologica si psihoterapie pentru mai multe tipuri de dificultati, fie ele individuale, familiale sau de cuplu.
Peopledevelop
PEOPLEDEVELOP, centrul de Consiliere psihologica, psihoterapie si dezvoltare personala ofera o gama extrem de variata de servicii: probleme diverse in cuplu, casnicie sau familie, dependenta de alcool, substante sau activitati, abandon scolar sau probleme de adaptare adolescenti, atacuri de panica, frici, temeri sau fobii, depresii sau trauma, abuz fizic sau emotional, probleme de comunicare sau probleme de relationare, orice obstacol sau piedica care apare in etapele vietii si pe care nu le puteti depasi.
« Start Previous 1 2 Next End »