2 Work Labour Solutions
2Work Labour Solutions va oferaƒ asistentaƒ pentru intreaga gamaƒ de servicii de resurse umane.Recrutare: Caƒutaƒm s™i atragem oamenii potrivit›i; Leasing de personal: IŽmpreunaƒ gaƒsim solut›ia pentru angajare; Payroll: Expertizaƒ s™i solutii software personalizate.
Aeroview
filmari aeriene, productie video, fotografie aeriana, poze aeriene, filmare aeriana
ALEZARI MOBILE
Alezare bloc motor pentru utilaje de constructii. Atelier mobil, ne deplasam la sediul dumneavoastra. Reconditionari motoare utilaje, honuire cilindri. Alezare in linie bloc motor. Reconditionare injectoare. Oferim garantie. Experienta de peste 10 ani in alezari mobile si service utilaje de constuctii.
All Traders
Valet Parking este un serviciu oferit (la un club, restaurant, aeroport, etc), prin care un conducator auto lasa masina la intrarea in incinta şi un însoţitor o preia si o parcheaza, urmand sa i-o returneze acestuia la plecare
Alpinism Utilitar
SC ALPIN BEST SERVICES SRL - Firma specializata in alpinism utilitar. Oferim servicii de spalare geamuri, intretinere fatade, salvari animale, alpinism utilitar constructii
Ambient Electro Instal
Executam servicii de montaj, intretinere si reparatii baterii, robineti, cabine de dus, jacuzzi, saune, masini de spalat, etc, in Bucuresti si judetul Ilfov.
Ambient Electro Instal
Executam servicii de montaj, intretinere si reparatii baterii, robineti, cabine de dus, jacuzzi, saune, masini de spalat, etc, in Bucuresti si judetul Ilfov.
Atelier Croitorie
Cu putin ajutor de la Atelierul de Croitorie, va puteti transforma piesele de vestimentatie vechi in cele mai la moda piese.
Avis Image inchirieri plasme inchirieri proiectoare inchirieri Lcd
Avis Image asigura servicii inchirieri echipamente audio, foto, video pentru diverse evenimente: inchiriere sonorizare, inchiriere proiectoare, inchirieri plasme, inchiriere Lcd Tv, inchiriere laptop, statie sunet, inchiriere flipchart, inchirieri proiectoare, ecran videoproiector, ecran Led.
Badea Florin
Reparatii frigidere combine side by side, vitrine, congelatoare, mese reci, dulapuri, masini de spalat automate, la domiciliul clientului.
« Start Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next End »