AlarmExpert
Sisteme de Alarma la Efractie si Incendiu pentru Locuinte si Imobile cu Monitorizare si Interventie Rapida
Continental Security Management
Continental Security Management societate specializata in asigurarea serviciilor de securitate, paza / protectie, transport valori, garzi de corp, sisteme de securitate
GLS Protect
GLS Protect este o firma de paza si protectie ce ofera solutii complete de securitate prin paza umana, agenti de paza pentru obiective cat si cele mai avansate sisteme de alarma.
IT RETELE SERVICE
Montam sisteme de supraveghere video si interfoane in zona Galati si Braila. Oferim o gama larga de solutii tehnice profesionale din domeniul IT cum ar fi: diagnosticări, reparații, mentenanță, service IT, partajare conexiune internet, wireless, instalare windows, fibra optica.
Poligraf Intelltest
Cabinet de psihologie judiciara, testare poligraf si evaluare psihologica, aviz permis arma si evaluare psihologica, detector minciuni cu aparatul poligraf de acuratete maxima.
SC ALMACO GRUP SRL
Oferim o gama larga de servicii in domeniul securitatii la incedii : proiectare / consultanta / executie / mentenanta sistem si instalatii de prevenire si stingere a incendiilor.
silvtech
Sisteme securitate Cluj, instalari interfoane cluj, control acces cluj, Camere de supraveghere cluj, retele de date voce cluj, sisteme de detectie incendiu cluj, antiefractie cluj, alarme cluj, videointerfoane cluj
Stov Security
Analiza de risc e un ansamblu de masuri si verificari ce determina factorii ce pot aduce atingere integritatii fizice a persoanelor, dar si a bunurilor ce apartin unei institutii sau societati comerciale si implica dezvoltarea intelegerii riscului.
Uniforce Security
Uniforce Security este o societate comerciala, prestatoare de servicii private de securitate care isi asuma si respecta promisiunea de valoare facuta clientilor sai.