alina
Editura Serafica activeaza sub patronajul Ordinului Fratilor Minori Conventuali Provincia Sfantul Iosif si are ca obiect de activitate editarea si difuzarea de carte religioasa.
angelgeek
Viata spirituala este importanta pentru toti oamenii, pentru unii se manifeste prin aderarea la o anumita religie, altii cred mai degraba in explicarea stiintifica a asa numitelor miracole, insa, toata lumea crede in ceva. Site-ul Angel Geek contine articole despre majoritatea credintelor imbratisate de om, de-a lungul istoriei, in functie de regiunea geografica. Sunt publicate biografii ale oamenilor care au avut rol de lider spiritual, tehnici moderne de relaxare si de meditatie, declaratii ale unor personalitati marcante din lumea spirituala si, nu in ultimul rand, prezentari ale unor locuri sfinte si lacase de cult.
angelgeek
Religia a fost mereu una dintre principalele modalitati de hranire si vindecare a sufletului uman, majoritatea oamenilor de pe mapamond adoptand o credinta sau alta. Site-ul Angel Geek cuprinde numeroase articole legate de viata spirituala, aparitiile si declaratiile Papei, recenzii ale celor mai frumoase biserici din lume, religia adoptata de unele celebritati si tehnici de meditatie. Sunt prezentate unele dintre profetiile celebre, raspandirea religiilor si credintelor, pe diferitele continente, diverse ritualuri practicate in prezent si de-a lungul istoriei.
Calea Mantuirii
Va simtiti singur, trist sau dezamagit? Intrati pe site si veti afla ca raspunsul la toate problemele dvs este o Persoana!
Cartomantie online
Ghicitul in carti este o metoda de a prezice viitorul sau anumite evenimente cu ajutorul cartilor de joc sau a celor de tarot.
CrestinOrtodox
Portalul CrestinOrtodox pune la dispozitia tuturor credinciosilor informatii si invataturi utile, acatiste si rugaciuni, materiale audio si video precum slujbe si interviuri spirituale.
CrestinOrtodox
Icoane si picturi crestin-ortodoxe pictate pe sticla, diverse stiluri, reprezentari ale sfintilor, Mantuitorului, a Fecioarei Maria.
Descopera Universul Feng Shui
Feng Shui, este arta si stiinta de a trai in armonie perfecta cu mediul inconjurator. Este o metoda si/sau o insiruire de metode de a controla energiile pozitive ale naturii, de a indrepta/corecta energiile negative, in beneficiul sanatatii, al bunastarii materiale si al relatiilor interumane.
GeoCociug
Un site despre energia divina si despre Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeu este energia divina, desi nu doar atat. Tot aici veti gasi o raspunsuri la toate intrebarile ce va framanta: despre originea omului, despre apocalipsa si viitorul omenirii, despre sexualitatea umana si problemele sexuale...
GeoCociug
Un site despre energia divina si despre Dumnezeu. Pentru ca Dumnezeu este energia divina, desi nu doar atat. Tot aici veti gasi raspunsuri la toate intrebarile ce va framanta: despre originea omului, despre apocalipsa si viitorul omenirii, despre sexualitatea umana si problemele sexuale...
« Start Previous 1 2 Next End »