agrogeek
Agro Geek este un site de articole legate de un domeniu stravechi precum agricultura. Sunt parcurse toate ramurile ei, incepand cu cresterea animalelor, acvacultura, legumicultura, pomicultura, agricultura bio si altele. Articolele despre aparitia albinelor, istoria culturilor si dezvoltarea unor soiuri de legume si pomi fuctiferi, sunt doar cateva dintre articolele care merita lecturate. Cei care doresc sa isi aprofundeze cunostintele din acest domeniu sau cei care doresc sa dezvolte o afacere in acest sens, vor gasi numeroase informatii.
EVONEWS
site de stiri si televiziune exclusiv online de stiri si divertisment
Ghimpele
Revista presei, stirile zilei, reviste, ziare. Informatii zilnice din ziare, reviste, site-uri de stiri. Portal de stiri cu informatii de ultima ora din politica, monden, social, administratie publica si life style. Ultimele stiri si informatii din presa centrala si locala, structurate pe zile si luni. Cea mai complexa revista a presei.
whatafy
Ultimele descoperiri legate de aparaturile medicale sau noile remedii pentru diverse afectiuni sunt acum prezentate si online, in revista editata in limba engleza, Whatafy, care are toate raspunsurile pentru cei care doresc sa isi deschida o noua afacere, fie in agricultura, IT sau alt domeniu, cei care sunt parinti si vor sa isi educe cat mai bine copii sau pentru cei pasionati de telefoane, muzica, cinematografie sau seriale TV.