13thfloor
Daca esti in cautarea unui magazin online cu imbracaminte rock, intra pe 13thfloor.ro si vezi ce produse avem pentru tine.
7heaven
Daca esti in cautare de lenjerie sexy, ca sa iti impresionezi partenerul, intra pe 7heaven.ro
Acces
Consultanta fonduri europene, plan de afaceri, studiu de fezabilitate, fonduri structurale, fonduri europene nerambursabile.
adidasinikeoriginali
Sunteti in cautare de adidasi nike originali? Intrati pe adidasi-nike-originali.ro si cumparati produse de calitate
administrareimobile
Pe administrare-imobile.eu puteti gasi administratorul blocului dvs. Intrati pe site si contactatii
agraris
Servicii de agricultura, arenda, constructii si service utilaje agricole in Timisoara si imprejurimi.
Agricultura in Romania
Site de agricultura din Romania cu stiri si informatii despre animale, plante, utilaje agricole, ferme, produse bio, vreme, analiza a pietei agricole.
Airsoft-pro
Arme airsoft, accesorii si consumabile in magazinul nostru online airsoft-pro.ro.
Alfa Software
Performantele ASiSria se refera la: Eliminarea costurilor de rulare la distanţa. In prezent, pentru o companie cu mai multe puncte de lucru in ţara, operarea şi colectarea informaţiilor la nivel global se face in general utilizand cele doua metode binecunoscute: operarea pe serverul central folosind remote desktop connection sau copierea bazei de date pe un server local cu sincronizare metoda denumita generic: replicare. Spre deosebire de cele doua metode, ASiSria ruleaza la punctele de lucru ale companiei doar printr-un browser de Internet, fara sa necesite o instalare prealabila. ASiSria nu necesita astfel licenţa de Terminal Services Clients. Fiind realizat in Adobe Flex, ASiSria nu solicita nici vreo licenţa pentru mediul de rulare. O banda obişnuita de Internet este suficienta. Functioneaza cu orice conexiune la Internet. ASiSria este independenta de browserul de Internet si poate fi utilizata in orice browser de Internet suportat pe sistemul de operare Microsoft Windows: Microsoft Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Opera, Apple Safari, etc. De asemenea ASiSria functioneaza si pe alte sisteme de operare decat Microsoft Windows, cum ar fi Apple OS X sau Ubuntu Dekstop - pe care s-au facut teste, aplicatia fiind optimizata pentru rularea cu acest sistem de operare.
Amanet Masina
Amanet masina Bucuresti - cel mai mic comision la amanet auto. Oferim credit urgent, evaluare rapida si banii pe loc! Amanet auto Bucuresti
« Start Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next End »