Adelina Constantin - Glass Art
Adelina Constantin - Glass Art
Andreea Art
Andreea-art este un magazin online art and hobby. Oferim o gama larga de materiale si accesorii de pictura, culori, pensule, instrumente arhitectura si sculptura, rame si passpartout.
artizanat online ro
Tot ceea ce este realizat manual este deosebit, unic. Cadourile realizate manual vor fi intotdeauna apreciate si va vor ajuta sa oferiti ceva special celor care apreciaza acest gen de produse. Magazinul nostru colaboreaza cu mesteri populari din tara. Totul este autentic, nimic nu este made in China. Ne adresam tuturor celor care iubesc frumosul, traditionalul.
Bijuterii handmade
Bratari, pandantive, cercei, medalioane, brose, clame, accesorii feminine din fimo.
Blowkult - arta si cultura urbana
Organ de cultura si perpetuare a speciei. Un blog cu si despre arta si cultura urbana, inteligent pana la proba contrarie.
Crestin Ortodox
Cel mai cunoscut portal romanaesc care iti pune la dispozitie o colectie impresionanta de icoane pictate pe sticla, pe lemn, pe panza.
CrestinOrtodox
Icoane si picturi crestin-ortodoxe pictate pe sticla, diverse stiluri, reprezentari ale sfintilor, Mantuitorului, a Fecioarei Maria.
Icoane Ortodoxe
Pictor realizez picturi in ulei pe lemn si pe panza, iconite placate cu foita de aur, tablouri de toate dimensiunile, pictez si fac portrete la comanda.
Inramare tablouri pe loc
Atelierul nostru este utilat cu masini performante ce ne permit realizarea unor inramari de calitate, oferirea unor termene de executie mici si un raport de calitate/pret foarte avantajos. Executam inramari pentru: pictura, postere, fotografii, goblenuri, oglinzi, icoane, harti etc.
Marcel Mitea Gallery
Picturi-Tablouri,Galerie de pictura cu tablouri de toate genurile,portrete clasice,peisaje,nuduri,picturi abstracte si moderne,tablouri la comanda.Galerie de pictura apartinand artistului plastic Marcel Mitea.
« Start Previous 1 2 Next End »