Ataline Prosistem SRL
Ataline Prosistem iti pune la dispozitie o gama larga de cartuse originale si compatibile noi pentru imprimanta pe cerneala si laser la cel mai bun pret de pe piata. Importator de cartuse Canon, HP, Lexmark, Xerox si Panasonic.
Cartuse Imprimanta
Avem stoc mare de cartuse de imprimanta, suntem cel mai mare magazin online de cartuse imprimanta, comercializam toate macile cunoscute de cartuse: HP, Canon, Brother, Lexmark, Toshiba, Samsung, Sharp, Xerox
Conectabil SRL
Suntem importator direct Sony - cartuse date LTO Ultrium, Discuri si Carduri XDCAM, casete audio profesionale. De asemenea servere, laptopuri, imprimante, cartuse cerneala si tonere, arhivare electronica.
Copy Service
Imprimanta Evojet Office este singura imprimanta de birou din lume care imbina fiabilitatea, viteza de printare, costul scazut si calitatea printurilor.
Euro Computer
Euro Computer Craiova
Galaxy Imprimante 3D
Imprimanta 3D acum in Romania prin brandul Galaxy, producator si importator de imprimante 3D. Achizitioneaza o imprimanta 3D pentru a crea obiecte tridimensionale cu aplicabilitate in diferite domenii. Alege noua tehnologie, imprimanta 3D
It Genetics Store
Solutii integrate pentru sisteme de identificare automata si colectare de date prin coduri de bare, sisteme de etichetare si sisteme POS.
PROFIWAY SRL
Profiway ofera consumabile pentru imprimante, medii de stocare, echipamente și accesorii IT, cat si servicii noi pe zona de cloud computing, servicii de printare la cerere, soluții de arhivare si captura a datelor, management arhive electronice.
Soft Vanzare
Creste vanzarile si Gestioneaza afacerea mai usor cu o solutie completa de vanzare si gestiune